zdroj: Hörmann Česká republika

Hörmann expanduje v obchodních řetězcích

18. 10. 2016
Diskuze (0)
Sdílet

Společnost Hörmann rozšiřuje svou nabídku pro ty, kteří si chtějí garážová vrata ve svém domě zabudovat sami. Uvádí na trh unikátní řešení sekčních garážových vrat s pohonem IsoMatic, u nichž je vše podřízeno snadné montáži a praktickému balení pro zákazníky hobbymarketů.

Vrata o rozměrech 2375 x 2125 mm a 2500 x 2125 mm bude možné jednoduše přepravit autem. Pro snadnou manipulaci jsou všechny části sekčních garážových vrat a pohonu uloženy do jediné kartonové krabice, přibalen je veškerý potřebný kotevní a montážní materiál a samozřejmě podrobný montážní návod v češtině.

Kompatibilita zajištěna

Navíc je s těmito vraty kompatibilní veškeré příslušenství, které mají DIY řetězce v aktuálně zalistované a k dispozici na prodejnách. To jsou zejména dálkový ovladač RSC2, nouzové odemčení vrat NET nebo vnitřní ovladač PB3. Stejně tak je pohon garážových vrat IsoMatic kompatibilní s aktuálně prodávanými pohony pro vjezdové brány Hörmann Portronic D5000 a S4000 a mohou tedy společně tvořit logický celek od jednoho výrobce.

„Zákazníci hobbymarketů pro nás mají vzrůstající význam. Proto se jim touto novou nabídkou snažíme vyjít opětovně vstříc,“ uvádí Ing. Vít Kareš, jednatel společnosti Hörmann Česká republika, předního výrobce garážových vrat na našem trhu.

Moderní design a dobré izolační vlastnosti

Sekční garážová vrata IsoMatic společnost Hörmann prodává ve dvou barevných variantách – antracitová šedá a zlatý dub. Vnitřní stranu tvoří pozinkovaný plech bez barevné úpravy. Standardem je výplň bezfreonovou PU pěnou a kvalitní těsnění, které zaručí dokonalou tepelnou izolaci. Obsluhu vrat pohodlně zajistí dálkové ovládání.

Snadné a rychlé řešení

Díky patentovanému řešení tažných pružin uložených v boční zárubni vyžadují sekční garážová vrata IsoMatic minimální ostění (pouze 90 mm) a nadpraží (pouze 125 mm). To ocení zákazníci při rekonstrukci starších domů nebo majitelé řadových garáží.

Model je opatřen zadním výztužným profilem vodících kolejnic, který zaručí tichý pohyb křídla a snadnou montáž pohonu s upevněním buď do stropu nebo přímo právě na výztužný profil. Ideální řešení pro vysoké stropy.

ZDROJ: PR článek společnosti Hörmann Česká republika s.r.o.

Kategorie: Novinky
Tagy: garazove vrata
Sdílejte článek

Diskuze