Nejjednodušší způsob, jak vyčistit myčku (VIDEO)

Nejjednodušší způsob, jak vyčistit myčku (VIDEO)

Není nic nepříjemnějšího, než když vám páchne nádobí, a zjistíte, že je to kvůli myčce. Pokud ji pravidelně čistíte, neměl by takový problém nastat. Čištění je nejednou časově náročné, přípravky proti kameni a mastnotě nejsou nejlevnější, a tak problém mnozí oddalují. Existuje však levný a účinný způsob, který vám navíc nezabere ani mnoho času.

Zásady zařizování kuchyní: Žádna kuchyň není malá

Zásady zařizování kuchyní: Žádna kuchyň není malá

Od té doby, co se vaření stalo pro mnohé sdíleným koníčkem, každodenní vášní a příležitostí k večírku, je s kuchyněmi vše jinak. Nestačí kuchyňský prostor důkladně vyměřit, zamyslet se nad jeho maximálním využitím a promyslet, kudy a jak povede pomyslný pracovní trojúhelník. Stejně důležité je sladit se na stejnou vlnu.

Kuchyň a jídelna v ocelovém hávu

Kuchyň a jídelna v ocelovém hávu

Kuchyň a jídelna s čistými tvary v ocelovém hávu budou nevšední a nadčasové. Charakteristické je pro ně masivní dřevo, doplňky výrazných barev a třešničkou na dortu jsou dominantní industriální svítidla.

Jak využít každý centimetr v kuchyni

Jak využít každý centimetr v kuchyni

Kuchyň v malém prostoru je útulná a příjemná. Na to, abyste se tak v ní cítili, je potřeba propojit její vizuální stránku s funkčností. Řešením je pečlivé plánování, dobrý výběr nábytku a doplňků tak, abyste využili každý centimetr.

Jak uspořádat a vybavit moderní kuchyň

Jak uspořádat a vybavit moderní kuchyň

Kuchyň už nebývá striktně oddělenou místností, sloužící výhradně k přípravě jídel, ale často je součástí jídelny nebo obývacího pokoje. Je to prostor, kde se žije, kde spolu rodina tráví většinu času. Dbejte proto na kvalitu zvolených materiálů i na estetický výběr kuchyňských a jídelních doplňků.

Zdravé a chutné jídlo za co nejkratší dobu

Zdravé a chutné jídlo za co nejkratší dobu

Jak potraviny správně upravovat? Vitariánství, tedy přijímání výhradně syrových potravin rostlinného původu, připravovaných pouze do 42° C, tzv. raw food, se stává poměrně rozšířeným způsobem stravování a také určitým životním stylem. Tepelná úprava pokrmů (a to nejen masa) je však důležitá především pro zneškodnění nežádoucích mikroorganismů, například bakterií Salmonely, E. coli, nebo Listérií.