 
									                                    Jak skladovat rajčata?
Na keřících plodové zeleniny, tedy hlavně rajčat, paprik a baklažánů stále zůstává spousta zelených plodů. Méně slunce zpomaluje jejich dozrávání a také chuť už není tak sladká a výrazná. Rajčata vám však lépe než na […]
 Na keřících plodové zeleniny, tedy hlavně rajčat, paprik a baklažánů stále zůstává spousta zelených plodů. Méně slunce zpomaluje jejich dozrávání a také chuť už není tak sladká a výrazná. Rajčata vám však lépe než na rostlinách dozrají doma. Odstřihněte celé větvičky a nechte je třeba ve spíži, některé odrůdy tak vydrží až do Vánoc. Navíc je ochráníte před šedou plísní, která se objevuje s podzimní vlhkostí a nedostatkem slunce.
Na keřících plodové zeleniny, tedy hlavně rajčat, paprik a baklažánů stále zůstává spousta zelených plodů. Méně slunce zpomaluje jejich dozrávání a také chuť už není tak sladká a výrazná. Rajčata vám však lépe než na rostlinách dozrají doma. Odstřihněte celé větvičky a nechte je třeba ve spíži, některé odrůdy tak vydrží až do Vánoc. Navíc je ochráníte před šedou plísní, která se objevuje s podzimní vlhkostí a nedostatkem slunce.    
                        Kategorie:
                                                Zahrada
                                        
                                                                                
                                                
                    Sdílejte článek 
                               
                
                     
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                            




