Kvetinova_nahled.jpg

Květinová kuchařka pro dva výherce!

22. 11. 2015
Diskuze (0)
Sdílet

Správná odpověď: brzké jaro, pozdní jaro, horké léto, babí léto. Výherci: Miroslava Lichnová z Metylovic a Radka Václavková ze Sezemic. Gratulujeme! Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které […]

Správná odpověď: brzké jaro, pozdní jaro, horké léto, babí léto.

Výherci: Miroslava Lichnová z Metylovic a Radka Václavková ze Sezemic. Gratulujeme!

Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů.

kvetinova

Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem.

Kniha KVĚTINOVÁ KUCHAŘKA  – jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Jany Vlkové vám poradí, kam a kdy se na lov kvítí vydat, čím se vyzbrojit nebo jakým místům a rostlinám se naopak vyhnout; obsahuje 99 rostlinných druhů (přičemž barevně znázorněnou část využíváme v kuchyni), zajímavé informace i tipy a také recepty na výtečné polévky, saláty, hlavní jídla či sladkosti. Sbírání a následné zpracování darů přírody, to není jen radost z neotřelých pokrmů, ale i cesta k vnitřnímu klidu, pohodě a vyrovnanosti.

Knihu vydává nakladatelství Smart Press.

Soutěžní otázka:

Do jakých čtyřech ročních období jsou rozděleny recepty v Květinové kuchařce?

[form 128 „Soutěž 47“]Dva z vás, kteří správně odpoví, dostanou Květinovou kuchařku od nakladatelství Smart Press.Pravidla soutěže:Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 29.11.2015. Vyhodnocení soutěže proběhne 30.11.2015.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

 Další podmínky soutěže najdete zde.Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.smartpres.cz

Kategorie: Novinky
Tagy: Flóra na zahradě
Sdílejte článek

Diskuze