 
									                                    Čerstvé salátové listy
Stále je dost času na výsevy tradičních salátů, z nichž se sklízejí mladé listy, ale i rukoly, hořčice, řeřichy a polníčku. Stačí jim kraj záhonu u zeleniny, která ještě čeká na sklizeň, což jsou košťáloviny, ale […]
 Stále je dost času na výsevy tradičních salátů, z nichž se sklízejí mladé listy, ale i rukoly, hořčice, řeřichy a polníčku. Stačí jim kraj záhonu u zeleniny, která ještě čeká na sklizeň, což jsou košťáloviny, ale i mrkev, pastinák či pór. Můžete ji klidně přisít i mezi nově vysázené jahodníky, nijak jim nebudou překážet, do zimy je otrháte. Kromě toho, že tak maximálně využijete plochu záhonů a získáte čerstvé vitaminy, ochráníte půdu před vysycháním.
Stále je dost času na výsevy tradičních salátů, z nichž se sklízejí mladé listy, ale i rukoly, hořčice, řeřichy a polníčku. Stačí jim kraj záhonu u zeleniny, která ještě čeká na sklizeň, což jsou košťáloviny, ale i mrkev, pastinák či pór. Můžete ji klidně přisít i mezi nově vysázené jahodníky, nijak jim nebudou překážet, do zimy je otrháte. Kromě toho, že tak maximálně využijete plochu záhonů a získáte čerstvé vitaminy, ochráníte půdu před vysycháním.
                        Kategorie:
                                                Zahrada
                                        
                                                                                
                                                
                    Sdílejte článek 
                               
                
                     
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                            




