Nesklízejte všechno najednou
Snažte se, aby nic z vypěstované úrody nepřišlo nazmar. Nepodceňujte třídění, které je součástí každé sklizně. Dobře si rozmyslete, které plody můžete uložit do sklepa a co musíte hned zpracovat. Nesnažte se vše zvládnout během […]
Snažte se, aby nic z vypěstované úrody nepřišlo nazmar. Nepodceňujte třídění, které je součástí každé sklizně. Dobře si rozmyslete, které plody můžete uložit do sklepa a co musíte hned zpracovat. Nesnažte se vše zvládnout během jednoho víkendu, sklizení a nezpracovaná zelenina velmi rychle ztrácí vodu a tedy i kvalitu. Postupujte podle svých možností i počasí.
Více informací se nachází v záříjovém vydání z roku 2016, které si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu zde.
Kategorie:
Zahrada
Sdílejte článek