Oetker_nahled.jpg

Soutěž o 3x balíček od Dr.Oetkera, ve kterém najdete čtyři druhy krémových náplní, želatinový ztužovač a další produkty na pečení!

21. 08. 2016
Diskuze (0)
Sdílet

Správná odpověď: 4. Výherci: Eva Kovaříková z Velkých Pavlovic, Jana Kalusová z Dolního Újezda a Viktorie Zemanová z Třebíče. Gratulujeme! Vynikající náplně do dortů, řezů, rolád, cup cakes a zákusků připravíte z Krémové náplně značky Dr.Oetker. […]

Správná odpověď: 4.

Výherci: Eva Kovaříková z Velkých Pavlovic, Jana Kalusová z Dolního Újezda a Viktorie Zemanová z Třebíče. Gratulujeme!

Vynikající náplně do dortů, řezů, rolád, cup cakes a zákusků připravíte z Krémové náplně značky Dr.Oetker. Vybírat můžete ze čtyř příchutí – čokoláda s čokoládovými vločkami, vanilková, kokosová a vaječný koňak. Náplně připravíte velmi jednoduše a rychle. Obsah sáčku nasypete do nádoby, přidáte 200 ml studeného mléka, 2-3 lžíce moučkového cukru a vyšleháte šlehačem do hustého krému. Vše je hotovo za pouhých 5 minut! Můžete je ještě vylepšit přidáním 125 g másla. Během chvilky tak máte připravenou náplň, která bohatě postačí na dort o průměru 26 cm. Moučníky naplněné krémovou náplní pak dáte asi na hodinu do ledničky, aby náplň dobře ztuhla a z moučníku nevytekla.

oetkerOsvěžující dortové náplně uděláte snadno a rychle také pomocí unikátního výrobku – Želatinového ztužovače pro použití za studena. Je určený k přípravě sladkých šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů a na rozdíl od klasické želatiny se nevaří! Jeden sáček želatinového ztužovače odpovídá 6 plátkům želatiny a vystačí na ztužení až 700 gramů hmoty. Jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Stačí smíchat obsah sáčku se 100 ml vody a přidat do šlehačky, jogurtu, tvarohu nebo smetany. Připravíte tak výborný krém na dorty nebo moučníky. Do krému můžete přidat ovoce. Moučník s želatinovou hmotou necháte ztuhnout v ledničce po dobu dvou hodin.

Inspirovat se můžete třeba našim receptem na osvěžující letní koláč.

Letni_kolac_low

Letní koláč

Doba přípravy: asi 45 minut

Přísady:Na těsto:6 vajec180 g cukru1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetkernastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónu150 ml oleje200 g hladké mouky1 balíček Pudingu s vanilkovou příchutí Dr.Oetkeršpetka soli

Na náplň:1000 g kefíru150 g moučkového cukrunastrouhaná kůra z jednoho chemicky neošetřeného citrónušťáva z 1 citrónu250 ml smetany ke šlehání2 balíčky Želatinového ztužovače Dr.Oetker200 ml vlažné vody1 kg ovoce podle vlastního výběru, nakrájeného na kousky

Na obložení:200 g ovoce podle vlastního výběru

Ještě potřebujeme:plech na pečení (30 x 40 cm)

Příprava:

  1. Na těsto ušleháme vejce, cukr a vanilínový cukr elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do krémové konzistence (asi 7 minut). Zlehka vmícháme citrónovou kůru a olej. Mouku smícháme s pudingovým práškem a solí, prosejeme do mísy s vaječnou pěnou a zlehka ručně zamícháme.

  2. Těsto nalijeme do tukem vymazaného plechu (30 x 40 cm) a uhladíme. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180°CHorkovzdušná trouba: 160°CPlynová trouba: stupeň 3

Doba pečení: asi 20 minut

  1. Na náplň smícháme kefír, moučkový cukr a citrónovou kůru a šťávu. Smetanu ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuha. Želatinové ztužovače připravíme s vodou podle návodu na obale. Ručně vmícháme kefír, šlehačku, ovoce a dobře zamícháme.

  2. Náplň rozetřeme na vychladlý piškot, uhladíme a obložíme ovocem. Dáme na 2 hodiny do chladničky.


 Soutěžní otázka:Kolik druhů krémových náplní vyrábí Dr.Oetker?[form 167 „Soutěž 86“]Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček výrobků Dr.Oetkera.Pravidla soutěže:Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 28.8.2016. Vyhodnocení soutěže proběhne 29.8.2016.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.oetker.cz  Save

Kategorie: Novinky
Tagy: Flóra na zahradě
Sdílejte článek

Diskuze