maso

Farma po dědečkovi chrlí 50 tisíc šneků ročně. Takhle chutná česká odvaha
Šneci v české kuchyni? Zní to netradičně, ale rodinná farma „Šneci z Rybníčku“ ukazuje, že tato delikatesa nemusí být jen francouzskou doménou. Jindřich Brychta přináší pohled do zákulisí domácího chovu šneků a vyvrací mýty, které kolem nich panují.

Pro venkovní oslavy
V létě můžete všechny domácí oslavy, ať už s rodinou nebo přáteli, pořádat venku na zahradě. Co všechno se vám může hodit? Máme pro vás pár tipů. Slunečník ke griluPro větší komfort při grilování si pořiďte […]

Pohoda u grilu
K létu patří příjemně strávené chvíle s rodinou či přáteli provoněné vlastnoručně připravenými lahůdkami na grilu. Pokud ještě žádný gril nemáte, tak s jeho pořízením neváhejte, protože grilovací sezona právě začíná.Abyste se při nákupu grilu […]

Uzení patří k létu
Letní jídlo máme často spojené s pobytem na zahradě, setkáváním s přáteli a návštěvami. Jídlo je často jen záminka k příjemnému setkání, proto nikomu nevadí ani časově náročnější úpravy, ke kterým uzení patří. Uzení je […]