parní trouby

Chléb v troubě
Spotřebiče

Ještě dostupnější kouzlo páry

Využívání páry při pečení je stále oblíbenější. Pečivo, maso i zelenina jsou křupavější, zároveň se ale nevysuší. Pára je perfektní také pro kynutí těsta nebo pečení pečiva, ale i šetrné rozmrazování a rovnoměrné ohřívání. S neustále se rozšiřující nabídkou modelů jsou trouby s využitím páry stále dostupnější širšímu okruhu zákazníků.

foto Gorenje
Spotřebiče

Moderní trouby: Dokonalé vaření a pečení

Moderní trouby (kromě těch klasických) už vůbec nejsou jen na pečení. To, že v nich vaříte, je v posledních letech zcela běžné, ale jsou perfektní i na kynutí těsta, pečení chleba, přípravu knedlíků či na sterilizaci nádobí. No kdo by takovou troubu nechtěl?