skladování ovoce

Co s přezrálým ovocem? Upečte z něj dobroty, po kterých se zapráší
Každému z nás se to občas stane – v míse na stole zůstane ovoce, které už nemá svou křupavou svěžest. Banány jsou celé poseté hnědými tečkami, meruňky změkly, švestky se svrašťují a jablka už nejsou, co bývala. Vyhodit je? Ani náhodou! Přezrálé ovoce má totiž tu nejvýraznější chuť, krásně provoní každý moučník a navíc je škoda jím plýtvat. Pojďme se inspirovat, co z něj upéct.

Letní úroda na talíři: S pomocníky od Gorenje ji uchováte chutnou a čerstvou po celý rok
Sezóna čerstvého ovoce a zeleniny je v plném proudu a s ní přichází ideální čas připravit si bohaté zásoby také na zimu. Díky praktickým domácím spotřebičům od značky Gorenje si můžete lahodné plody léta vychutnávat ještě dlouho po skončení letní sezóny. Jaké pomocníky pro snadné uchování potravin ve své kuchyni rozhodně využijete? Seznamte se…

Zavařujeme, sušíme, odšťavňujeme: Praktické vychytávky do kuchyně
Doma zpracované ovoce a zeleninu nic nenahradí. Je důležité si co nejlépe a na dlouho uchovat živiny a vitamíny v těchto darech přírody obsažené. Ke snadnému zpracování úrody nám pomohou praktické vychytávky do kuchyně.