dřevěný box

V malém rodinném domě vytvořili soukromí i tam, kde to bylo téměř nemožné
Návštěvy domů

V malém rodinném domě vytvořili soukromí i tam, kde to bylo téměř nemožné

Nevelký bílý domek v Rajci na první pohled zaujme rozdílnou výškou střechy nad jednotlivými částmi. Zatímco většina střechy je šikmá, v jedné zóně šikmina přechází do podoby sedlové střechy. Díky této jedinečnosti vznikly zajímavé prostory v interiéru, především galerie nad obývacím pokojem. Díky lanové síti jsou obě podlaží propojena i vizuálně.

Z nepraktického prostoru po rekonstrukci vzniklo příjemné místo, které přináší nový pohled na bydlení
Design interiérů

Z nepraktického prostoru po rekonstrukci vzniklo příjemné místo, které přináší nový pohled na bydlení

Klasický třípokojový byt z padesátých let v rušném centru Starého Města podstoupil proměnu, po jaké byste ho nepoznali.