petržel

Jak pěstovat a chránit zeleninu, která přezimuje na zahradě?
Rady a Tipy

Jak pěstovat a chránit zeleninu, která přezimuje na zahradě?

V těchto dnech bychom měli mít už veškerou teplomilnou zeleninu sklizenou. Ještě chvíli, zejména za příjemného počasí, můžeme nechat venku pozdní bílé a červené zelí, ředkvičku, čínské zelí, čekanku a fenykl. V každém případě do konce měsíce je nutné je sklidit. Jaké druhy zeleniny zůstávají na záhoně i v zimě a jak se o ně postarat?

Jaké druhy zeleniny si můžeme v zimě vypěstovat doma?
Rady a Tipy

Jaké druhy zeleniny si můžeme v zimě vypěstovat doma?

Oblíbenou zeleninu si v zimě můžeme vypěstovat i ve vlastním bytě, či ve sklepě. Výhodou je, že nemusíme nikam chodit a skvělou zásobu vitamínů, minerálů a vlákniny máme kdykoliv po ruce, ať už pro použití na za syrového stavu na chléb, do salátů nebo vařených jídel.

Kontaktní gril Catler GR 8050
Novinky

Kontaktní gril Catler GR 8050

Smart kontaktní BBQ gril s teplotní sondou Catler GR 8050 disponuje konstrukcí, která umožňuje jeho využití jak ve formě kontaktního grilu, tak i ve formě otevřeného BBQ grilu, lze na něm připravit si maso, ryby, zeleninu nebo sendviče v kdykoliv a kdekoliv.

Celovečerní menu na den zamilovaných
Recepty

Celovečerní menu na den zamilovaných

Speciální den, kdy je povoleno zahltit se růžovou, sladkými vůněmi a přizvat do jídelníčku podmanivá afrodiziaka. Co řeknete na naše celovečerní menu na den zamilovaných?

Ledové polévky – osvěžující, rychlé a extrémně zdravé
Bezlepková kuchařka

Ledové polévky – osvěžující, rychlé a extrémně zdravé

Osvěžující, rychlé a extrémně zdravé. Polévky, ve kterých ještě plavou kostky ledu či dokonce zmrzliny, se nemusíte obávat zařadit během těchto parných letních dnů do jídelníčku.

Chřest v kombinaci se sýry, mořskými plody nebo jako součást salátů
Bezmasá jídla recepty

Chřest v kombinaci se sýry, mořskými plody nebo jako součást salátů

Od dubna do svatého Jana, kdy jeho sezona končí, má chřest výsostné místo ve zdravém jídelníčku. Jeho kulinářské přednosti v kombinaci se sýry, mořskými plody nebo jako součást salátů nelze nahradit žádnou jinou chutí, stačí ji jen směle vpustit do kuchyně.