7 tipů jak změnit maraton na procházku
Pravděpodobně si to neuvědomujeme, ale každý z nás v sobě skrývá maratonského běžce. Protože v průměru každý z nás ujde za rok zhruba 2 závody v maratonu – a to jen v naší kuchyni. Proto bychom se vždy měli snažit o to, aby dosažení cílové linie nikdy nebránily žádné překážky.
Aby byl náš každoroční kuchyňský maraton co nejefektivnější a nejergonomičtější, pracovala společnost Blum intenzivně na studii, vytvořené s pomocí vlákna. Tato studie umožňuje krok za krokem vysvětlit kuchyňský maraton a identifikovat přitom důležité vzorce chování a rozhodující faktory. Zjistěte si, jak to je s více než 90 kilometry za rok a co vzít v úvahu při plánování kuchyně, abyste tam pak absolvovali jen fajn procházku.
- Ochrana před zapadnutím předmětů někam daleko a hluboko. Kombinace zásuvek s uzavřenými boky a vysokými zadními stěnami nedovolí, aby předměty ve skříňce zapadly někam až daleko dozadu.
- Ergonomie spočívá v každém užitečném detailu. Mechanický nebo elektrický způsob otevírání bez úchytek je ideální, když máte třeba zrovna obě ruce plné.
- Otevření doširoka pro lepší přístup. Zásuvky s plným výsuvem jsou záruka pro co nejlepší přístup k veškerému obsahu.
- Variabilita napořád. Čím lepší je vnitřní členění, o to praktičtěji se dá kuchyň uspořádat. Variabilní vnitřní členění vnese pořádek do každé zásuvky.
- Vše na dohled, vše na dosah a po ruce. Ukládané předměty, které používáte často, nechte uložené ve výši očí a na dosah ruky.
- Těžší předměty ukládejte víc do hloubky. Místo pro těžké a neskladné předměty určete ve spodních úrovních skříně.
- Čím méně používaný předmět, tím výš jej uložte. Věci, které používáte jen zřídka, nejlépe uskladněte až úplně nahoře. Tak zůstane víc místa v ergonomicky cenné dosažitelné výšce.
Více na www.blum.com
Zdroj: PR článek společnosti Blum