Reklama
Na Lipně se plánuje luxusní resort

Na Lipně se plánuje luxusní resort

Co byste řekli na vlastní byt u vody, kde byste si mohli užívat pohled na plachetnice při západu slunce, užívat si privátní beach club a vyhřívaný bazén na vodní hladině jezera? Ne nemluvíme o zahraničí. Moře v Čechách sice nemáme, ale velkých vodních ploch je tady hodně. A u jedné z nich, nazývané někdy také „jihočeské moře“ během několika příštích let vyroste MOLO LIPNO RESORT s luxusními byty a penthousy pro všechny, kdo chtějí prožívat své volné chvíle v luxusním stylu s maximálním komfortem.

Starší byt dostal nový lehce industriální kabát

Starší byt dostal nový lehce industriální kabát

Když mladý pár koupil tento byt, bylo jasné, že je čeká kompletní rekonstrukce. Byt byl ve vybydleném stavu a ani dispozičně novým majitelům nevyhovoval. Původní řešení bytu 2+1 bylo nutné předělat na 3kk kvůli budoucímu dětskému pokoji. Oslovili proto designérku Hanu Vláčnou a pustili se společně do rekonstrukce.

Dispozice bytu mohla být pěkným průšvihem, nakonec se proměnila v plus

Dispozice bytu mohla být pěkným průšvihem, nakonec se proměnila v plus

Vybrat byt, který nadchne hned na první dobrou, je někdy běh na dlouhou trať. Když najdete skvělou lokalitu a v ní byt s prostornou garáží a velkou terasou, z níž se díváte do osvěžující zeleně, přivřete oko i nad podivnou dispozicí. Naštěstí existují schopní architekti, kteří dokážou vytvořit z bytu, který vás na druhý pohled vyděsí, inspirativní interiér. Pak může nastat souznění na všech úrovních.

Ze staré prádelny se stal stylový ateliér

Ze staré prádelny se stal stylový ateliér

Na nejvyšším patře činžovního domu v pražském starém městě se nacházela prádelna. Architekti už po první návštěvě tohoto prostoru věděli, že skrývá poklad. Výsledkem jejich práce a přeměny prádelny na obytný prostor je tento umělecký prostor dýchající historií.

Světlý byt v Strašnicích si mladí manželé zařídili s citem a láskou

Světlý byt v Strašnicích si mladí manželé zařídili s citem a láskou

Světlý byt s praktickou dispozicí a velkorysou plochou 100 m² zařídili Klára a Ctibor s citem a láskou. Do domu z konce čtyřicátých let zapadl jako do skládačky. Neutrální tóny bílé, šedé a dřevěných dekorů doplnila uklidňující modrá a vznikl tak moderní, svěží a útulný domov pro mladou rodinu.