stolovani

Ergonomie jídelny. Na co byste neměli zapomenout při zařizování?
Kuchyně

Ergonomie jídelny. Na co byste neměli zapomenout při zařizování?

U slavnostně prostřeného stolu nejednou strávíme hodiny. Aby bylo stolování časem potěšení a příjemným zážitkem, je důležité nejen dobré jídlo a příjemná společnost, ale i správná ergonomie zařízení i samotného prostoru.

Stolování v malém
Barová stolička

Stolování v malém

Nemusí jít jen o příležitostné stolování nebo snídaňový pult v kuchyni. Jste-li dvoučlenná domácnost, z malého jídelního koutu či barového pultu může vzniknout i slavnostní tabule. Je to věc životního stylu a samozřejmě prostorových možností. Ukážeme […]

Japonská hračka jako inspirace pro vznik inovativního příboru
Dekor

Japonská hračka jako inspirace pro vznik inovativního příboru

Příbor jako hlavolam od návrhářů ze studia ding3000 byl vyroben z Ultramidu od společnosti BASF Společnost BASF vystavovala na Mezinárodním veletrhu kaučuku a plastů K 2010 plastový příbor JOIN, který je vyrobený ze speciálního polyamidu Ultramid®A3EG6 FC a je také schválen pro kontakt s potravinami.