Zdravé a chutné jídlo za co nejkratší dobu

Zdravé a chutné jídlo za co nejkratší dobu

Jak potraviny správně upravovat? Vitariánství, tedy přijímání výhradně syrových potravin rostlinného původu, připravovaných pouze do 42° C, tzv. raw food, se stává poměrně rozšířeným způsobem stravování a také určitým životním stylem. Tepelná úprava pokrmů (a to nejen masa) je však důležitá především pro zneškodnění nežádoucích mikroorganismů, například bakterií Salmonely, E. coli, nebo Listérií.

Gorenje získala ocenění Red Dot za ovládací modul ISCHEF

Gorenje získala ocenění Red Dot za ovládací modul ISCHEF

Ovládací modul pečící trouby iChef značky Gorenje+ obdržel čestné ocenění na přední mezinárodní soutěži Red Dot Design Awards. Oceněná novinka je výsledkem úsilí vývojářského a designového oddělení společnosti Gorenje a byla představena letos v lednu na veletrhu IMM v Kolíně nad Rýnem. Elektronický ovládací modul s velkým barevným displejem představuje v současnosti nejmodernější dotykové ovládání a významný krok kupředu ve vývoji domácích spotřebičů. Pečící trouby s touto technologií budou u nás k dostání od dubna ve specializovaných studiích Kuchyně Gorenje.