Společnost RD Rýmařov začala montáž domu s pořadovým číslem 22 000

04. 11. 2012
Diskuze (0)
Sdílet

Přesnost, rychlost, perfektní organizace, ekologické a energetické parametry a standardní rozsah dodávky. Při výstavbě kvalitního domu jsou právě tyto požadavky pro nás velmi důležité. Stejnou filozofií se řídí i česká firma RD Rýmařov, která má […]

Přesnost, rychlost, perfektní organizace, ekologické a energetické parametry a standardní rozsah dodávky. Při výstavbě kvalitního domu jsou právě tyto požadavky pro nás velmi důležité. Stejnou filozofií se řídí i česká firma RD Rýmařov, která má ve své čtyřicetileté tradici na kontě již 22 000 spokojených zákazníků.

Dům, vytvořený na základě zkušeností firmy a přání zákazníků, začala společnost montovat 2. října 2012. Není náhodou, že se jím stal právě dům NOVA 101, který drží rekord v rámci stavebnictví ČR v prodeji jednoho typového domu. Stavba je koncipovaná pro čtyřčlennou průměrnou rodinu za přijatelnou cenu. S řízeným větráním a solárními panely zároveň umožňuje výrazným způsobem snížit náklady na provozování domu.

Firma RD Rýmařov se neorientuje jen na výstavby rodinných domů. V současné době dokončuje i kongresové centrum u Vídně a připravuje již druhou etapu čtyřpatrového bytového komplexu o 180 bytech v polské Lodži. Zaměřuje se také na střední developery, kterým nabízí kompletní služby při realizace projektů.

Na stavebním veletrhu For Arch zároveň představila cenově dostupný a energeticky efektivní dům Largo 85. Ten je v nabídce dispozici 3 + 1, ale lze ho rozšířit o užitný prostor v podkroví. 

 
Kategorie: Novinky
Tagy: dum montované domy stavba
Sdílejte článek

Diskuze