vareni
Jednoduché recepty na grilování masa, sýrů a zeleniny
Grilování je nejen oblíbenou letní aktivitou, ale je to také skvělý způsob, jak si vychutnat výborné jídlo, a přitom posedět s přáteli či rodinou. Ať už patříte mezi „grilovací“ začátečníky nebo profesionály, zde najdete jednoduché recepty na dokonalé grilované pokrmy.
Vajíčka 4x jinak se značkou WMF!
Vajíčka patří mezi oblíbené potraviny nejen pro snídaně, ale v tomto jarním období je rádi přidáváme do salátů a svačinek. Připravili jsme si pro vás několik vychytávek značky WMF, které svým vzhledem a funkčností přinesou do vašeho domova příjemnou atmosféru a postarají se o tak moc žádané pohodlí v kuchyni i při stolování.
Potten & Pannen – Staněk otevírá své nové unikátní prostory s promyšleným příběhem
Česká společnost s prémiovým vybavením do kuchyně po 30 letech působení na trhu otevírá svůj unikátní obchod s názvem Atelier Potten & Pannen – Staněk, který naleznete v budově pětihvězdičkového hotelu Andaz Prague. Na jeho vzniku se podíleli ti nejlepší z oboru, jako je architektonické studio Vrtiška & Žák nebo designové studio Lexová & Smetana. Slovo zde dostala nejen česká lokální umělecká scéna, ale i oceňovaní zahraniční umělci.
Užitečné tipy, jak upečete vepřové maso, aby bylo chutné a voňavé
Jestli vás zajímá odpověď na otázku, jak upéci to nejchutnější vepřové maso, jste na správném místě. V článku probereme všechno podstatné, aby vás výsledek okouzlil nejen chutí, ale i vůní a texturou.
6 vynikajících zeleninových salátů, které vám pomohou odlehčit jídelníček!
Ať už si chcete jídelníček odlehčit proto, že byste rádi zhubli pár kil, či pouze chcete tělu dopřát lehčí stravu, tak právě zeleninové saláty mohou být tou pravou volbou pro vás. Nejen že jsou snadné na přípravu, ale jsou také velmi chutné a bohaté na vitamíny, což oceníte především v období různých viróz. Vyzkoušejte sami některý z níže uvedených receptů a rozmazlete tak své chuťové buňky.
Chutné pikantní recepty, které zahřejí a podpoří naše zdraví
Patříte mezi milovníky pálivých jídel, a tak jména jako Carolina Reaper, Habanero či Jalapeňos pro vás nejsou španělskou vesnicí? V tom případě vás potěšíme recepty na vynikající pikantní pokrmy z pálivých papriček, které nejenže díky své pálivosti tělo doslova zahřejí, ale v určité míře také podpoří naši imunitu.
Ohřívání zbytkových jídel může ohrozit vaše zdraví. Vyhněte se při tom nejčastějším chybám!
Zbytky z připravených jídel mohou být záchranným lanem, když nevíte, co máte uvařit, nemáte čas nebo nové potraviny. Zužitkovat jídla, která jste vařili dny předtím, do posledního zbytku je nejen ekologické, ale i ekonomické. Avšak je třeba vědět, jak na to, a naučit se umění přihřívat zbytky jídla.
Tipy od profesionálů, jak si zorganizovat kuchyni jako šéfkuchař
Pokud to s vařením myslíte vážně a rádi trávíte hodiny zkoušením nových jídel, které zapůsobí na vaše hosty, inspirujte se radami zkušených kulinářů, a pozdvihněte tak úroveň vaší kuchyně.
Znáte nejjednodušší způsob, jak oloupat a nasekat česnek? Šéfkuchaři používají osvědčenou techniku, která vám přípravu česneku výrazně urychlí
Ať už připravujete kuřecí maso, dušenou zeleninu, karbanátky, marinádu, nebo dresink – česnek udělá každé jídlo ještě chutnějším. Nemluvě o tom, že je plný zdraví prospěšných látek. Jediným problémem je jeho loupání. Tenké vrstvy slupek se neodstraňují nejsnáze, naštěstí i na to vymysleli šikovní kuchaři zjednodušení.
Posuňte své vaření dál s exkluzivními varnými deskami Siemens studioLine
Nová technologie inteligentních flexZón a unikátní ovládání Blue dual lightSlider nabízejí maximální flexibilitu, kterou potřebujete, i eleganci, jakou si zasloužíte. Sortiment domácích spotřebičů Siemens se rozšiřuje o několik modelů prémiových varných desek z řady studioLine s těmi nejmodernějšími technologiemi i úchvatným designem.