varna deska
Zdravé a chutné jídlo za co nejkratší dobu
Jak potraviny správně upravovat? Vitariánství, tedy přijímání výhradně syrových potravin rostlinného původu, připravovaných pouze do 42° C, tzv. raw food, se stává poměrně rozšířeným způsobem stravování a také určitým životním stylem. Tepelná úprava pokrmů (a to nejen masa) je však důležitá především pro zneškodnění nežádoucích mikroorganismů, například bakterií Salmonely, E. coli, nebo Listérií.
Bojujete s místem? Spotřebiče do garsonky i na chatu vám pomohou
Pro ty z nás, kdo neustále bojujeme s místem (a to doopravdy mluvím z vlastní zkušenosti), jsou zásadními kritérii při výběru spotřebiče kromě přijatelné ceny také rozměry a počet funkcí. Čím menší a šikovnější, tím líp. A když k tomu ještě umí dobře vypadat, nákup roku je na světě!
Jakou varnou desku? Plyn, nebo elektřina?
Už tisíce let vaří člověk na ohni. Teprve před sto lety vstoupila do kuchyní elektřina. A od té doby svádějí souboj o přízeň všech kuchařů a kuchařek. Někteří na oheň (dnes reprezentovaný převážně plynem) nedají […]
Gorenje na Designbloku představí vizionářský projekt
Společnost Gorenje nebude ani letos chybět na prestižní mezinárodní přehlídce současného designu nábytku, průmyslového designu, bytových doplňků, svítidel, módy a šperku Designblok 2012, který se uskuteční od 1. do 7. října. Designblok se koná pravidelně […]
IQcook, první a jediná indukční varná deska s programem vaření v páře
Novinka IQcook od společnosti Gorenje přivádí do kuchyní geniálního pomocníka, se kterým je vaření rychlé, úsporné, zdravé, bez starostí, bez námahy a s vynikajícím výsledkem. IQcook je první varná deska na světě, která používá nejmodernější […]
Třikrát a pokaždé jinak
Inspirativní kombinace tří varných desek Mora nabízí efektní, anavíc praktické řešení. Otom, zda budete vařit na plynu, anebo využijete rychlou indukci, rozhodnou pouze momentální potřeby, či dokonce vaše nálada.