parni trouba
Ještě dostupnější kouzlo páry
Využívání páry při pečení je stále oblíbenější. Pečivo, maso i zelenina jsou křupavější, zároveň se ale nevysuší. Pára je perfektní také pro kynutí těsta nebo pečení pečiva, ale i šetrné rozmrazování a rovnoměrné ohřívání. S neustále se rozšiřující nabídkou modelů jsou trouby s využitím páry stále dostupnější širšímu okruhu zákazníků.
Chcete zhubnout? Pusťte si páru do kuchyně!
Příprava jídel v páře je lety prověřený a osvědčený způsob vaření. Číňané tak vaří už sedm tisíc let, západní civilizace propadla tomuto kouzlu teprve nedávno – s příchodem parní trouby.
Plnou parou za vitamíny
Parní trouba je spotřebič, který nám umožňuje vychutnat si identickou chuť a vůni jídla. Vaření v páře není nic nového pod sluncem, znaly ho naše babičky a jeho výhody využívají desetiletí profesionální šéfkuchaři. Tento způsob […]