Nejlepší podzimní recept? Hustá polévka z dýně Hokkaidó!
Přišlo ochlazení a s ním jasné znamení, že podzim už je tu. Jak oslavit podzimní dny, když ne kvalitní hustou dýňovou polévkou?
Jak si doma připravit ty nejlepší pečené kaštany
Voňavé horké kaštany si nejčastěji vychutnáváme v zimě, venku z pouličních stánků či na trzích. Víte, jak si doma v troubě udělat tuto chutnou a zdravou delikatesu?
Celovečerní menu na den zamilovaných
Speciální den, kdy je povoleno zahltit se růžovou, sladkými vůněmi a přizvat do jídelníčku podmanivá afrodiziaka. Co řeknete na naše celovečerní menu na den zamilovaných?
Polévkové zahřátí na zimu
Polévka je pro některé lidi nejoblíbenějším chodem. Speciálně v zimě, kdy se z ní při správných ingrediencích může stát účinný bojovník proti chorobám.
Palačinky 3 × jinak
Zatočené rolády s džemem a tvarohem jsou ověřená klasika, která neomrzí. Nicméně jednoduchými obměnami palačinkového receptu lze naservírovat zcela nové, originální chody.
Nevinný nanukový drink
Zchladit se ještě během posledních letních dnů pamlsky vonícími dozrálým ovocem, s vánkem ve vlasech a trávou pod nohama.
Ledové polévky – osvěžující, rychlé a extrémně zdravé
Osvěžující, rychlé a extrémně zdravé. Polévky, ve kterých ještě plavou kostky ledu či dokonce zmrzliny, se nemusíte obávat zařadit během těchto parných letních dnů do jídelníčku.
Svěží letní barbecue – tipy na letní grilovací menu
Je jedno, jestli si grilovačku zorganizujete u ohně na chalupě nebo doma na zahradě za pomoci trouby. Tipy na letní grilovací menu možná zpříjemní i osvěží ověřený jídelníček.
Chřest v kombinaci se sýry, mořskými plody nebo jako součást salátů
Od dubna do svatého Jana, kdy jeho sezona končí, má chřest výsostné místo ve zdravém jídelníčku. Jeho kulinářské přednosti v kombinaci se sýry, mořskými plody nebo jako součást salátů nelze nahradit žádnou jinou chutí, stačí ji jen směle vpustit do kuchyně.