čtyřpokojové byty

Přírodně laděné městské bydlení s výhledem na řeku
Design interiérů

Přírodně laděné městské bydlení s výhledem na řeku

Bydlení mladé rodiny s malým synem ve druhém podlaží bytového domu v libeňském Docku je splněným snem. Interiér vyladěný do přírodních barev, velkorysý prostor, praktická řešení a promyšlené detaily jsou výsledkem dobré práce architektky Terezy Janků, která hledala inspiraci ve velké míře v přírodě.

Čtyřpokojový byt s minimalistickým interiérem maximálně propojili s malou zahrádkou a terasou
Design interiérů

Čtyřpokojový byt s minimalistickým interiérem maximálně propojili s malou zahrádkou a terasou

Rodina se dvěma malými dětmi si vyhlédla čtyřpokojový byt v menší novostavbě v bratislavském Starém Městě. Už ve fázi holobytu oslovili architekty z A3UM ateliéru, aby jim navrhli interiér.

Netradiční víkendové bydlení v centru hlavního města
Design interiérů

Netradiční víkendové bydlení v centru hlavního města

Netradiční víkendové bydlení v centru hlavního města představuje příjemnou fúzi historie s modernou. Historická budova z roku 1908 v sobě ukrývá interiér pro život v roce 2020. Luxusní, elegantní a hravý zároveň.

Prostorný byt pro rodinu, která již nechtěla Tatry pouze navštěvovat
Design interiérů

Prostorný byt pro rodinu, která již nechtěla Tatry pouze navštěvovat

Jak to může vypadat, když se rodina, která Tatry pravidelně navštěvovala, rozhodne v nich usadit?

Proměna čtyřpokojového cihlového bytu v rohovém domě
Design interiérů

Proměna čtyřpokojového cihlového bytu v rohovém domě

Mnohé někdejší rekonstrukce jsou již dnes z hlediska moderního života obyvatel nepraktické. Proto je často první věcí, kterou architekti při nových úpravách bytů udělají, očištění od předchozích proměn. Nejednou objeví nečekané prvky a možnosti, které znamenají efektivnější i estetické řešení.

Střešní byt, který se mění podle potřeb majitelů
Design interiérů

Střešní byt, který se mění podle potřeb majitelů

Střešní byt ve funkcionalistické vile z roku 1930, kterou navrhl Ernst Wiesner, vyžadoval rekonstrukci. V osmdesátých letech minulého století byl doplněn o přístavbu, z níž je možné vyjít na hlavní terasu. Jak se s rekonstrukcí pohráli architekti ze studia AEIOU s.r.o.?