kuchyň
Stolování v malém
Nemusí jít jen o příležitostné stolování nebo snídaňový pult v kuchyni. Jste-li dvoučlenná domácnost, z malého jídelního koutu či barového pultu může vzniknout i slavnostní tabule. Je to věc životního stylu a samozřejmě prostorových možností. Ukážeme […]
Nenápadní strážci funkce
Při výběru úložných prostor nejen v kuchyni se většinou hledí především na materiál a vzhled povrchu. Co je však mnohem důležitější z hlediska následného pohodlí, je to, co v ideálním případě není vůbec vidět, tedy systémy vodicích […]
Pro čisté spáry ve vaší koupelně i kuchyni
Lepit a spárovat obklady a dlažbu z běžné keramiky na kvalitní podklady zvládne každý trochu šikovný kutil, ale jsou situace, kdy je dobré pracovat se špičkovými materiály a systémovými řešeními. Při výběru vhodného výrobku z […]
Více přípravků, či jedna tableta? Na co „jede“ vaše myčka?
Pokud, jako většina lidí, máte ve své kuchyni toho neocenitelného pomocníka, jakým je myčka nádobí, je tento článek určen i pro vás. Mnoho lidí totiž neví, zda je lepší používat mycí prostředek, sůl a leštidlo, […]
Natur versus high-tech kuchyně
Materiálové portfolio kuchyně se jako první přizpůsobuje moderním trendům a právě zde vidíme, kam směřuje vývoj. Kromě krátkodobých výstřelků zaznamenáváme i ustálenější trend v popularitě materiálů pro kuchyň, a to hned ve dvou proudech. Přírodní materiály a prvky, které navozují […]
Odlehčené 50 mm silné pracovní desky dávají designérům i truhlářům nové možnosti
Jednoduchá opracovatelnost, lehká manipulace vzhledem k tloušťce desky, design vyhovující trendu současných moderních kuchyní a výběr z 60 atraktivních dekorů. K tomu všemu nabízejí odlehčené 50 mm silné pracovní desky Kronospan i možnost jednostranného či oboustranného profilu U. Díky tomu je lze využít nejen jako klasickou pracovní kuchyňskou desku umístěnou ke stěně, ale jsou vynikajícím řešením i pro použití v prostoru – ať již pro kuchyně řešené formou ostrůvku, barový pult nebo i jako deska jídelního stolu.
Chcete zhubnout? Pusťte si páru do kuchyně!
Příprava jídel v páře je lety prověřený a osvědčený způsob vaření. Číňané tak vaří už sedm tisíc let, západní civilizace propadla tomuto kouzlu teprve nedávno – s příchodem parní trouby.
Soutěž o tlakovou myčku od Mountfield
Redakce časopisu HOME připravila pro vás předvánoční soutěž o tlakovou myčku PW 210C od společnosti Mountfield.