mikrovlnné trouby
Víte, jak pečovat o hlavní domácí spotřebiče, aby správně fungovaly? Tyto tipy a triky vám můžou být nápomocné!
Domácí spotřebiče jsou důležitou součástí našeho každodenního života. Bez nich bychom si neuměli představit běžné domácí práce jako praní, vaření či úklid. Aby však tyto spotřebiče fungovaly co nejefektivněji a mohly nám tak co nejvíce ulehčit práci, je také důležité se o ně správně starat. V tomto článku se proto podíváme na několik způsobů, jak pečovat o domácí spotřebiče, abychom zajistili jejich dlouhou životnost a efektivitu.
Ohřívání zbytkových jídel může ohrozit vaše zdraví. Vyhněte se při tom nejčastějším chybám!
Zbytky z připravených jídel mohou být záchranným lanem, když nevíte, co máte uvařit, nemáte čas nebo nové potraviny. Zužitkovat jídla, která jste vařili dny předtím, do posledního zbytku je nejen ekologické, ale i ekonomické. Avšak je třeba vědět, jak na to, a naučit se umění přihřívat zbytky jídla.
Tyto potraviny byste rozhodně nikdy neměli ohřívat v mikrovlnné troubě, mohou vám uškodit!
Mikrovlnka je určitě šikovný pomocník, ale není vhodné používat ji vždy a na všechno. Máte-li čas, určitě dejte přednost klasickému vaření či ohřívání. Mikrovlnka je sice užitečná, pohodlná a téměř vždy rychlejší možnost, ale má i svá negativa. Víte, které potraviny byste v ní nikdy neměli ohřívat či upravovat?
Novou designovou řadu Gorenje Simplicity si zamilují nejen fanoušci moderní jednoduchosti
Minimalistický design a vysoce kvalitní materiály spojily smysluplné funkce, které se přizpůsobují potřebám a zvyklostem uživatele. Tato nesmírně úspěšná řada domácích spotřebičů byla vyvinuta pro milovníky designu. Jejím benefitem je cenová dostupnost a uživatelsky přívětivé, efektivní a krásně navržené spotřebiče.
Technologie Samsung HotBlast™ posouvá pojem „rychlé vaření“ na další příčku
Společnost Samsung Electronics Co. Ltd., světový inovátor v oblasti domácích spotřebičů, představila mikrovlnou troubu MW8000J HotBlast™ Smart Oven využívající novou technologii, díky níž je možné upéct jídlo o 50 % rychleji než v tradiční elektrické troubě. Výsledný pokrm má však stejné kvality, jaké dosáhneme při využití konvektomatu (horkovzdušné trouby).